Waar we voor staan

Ondernemer: je hebt een visie, een passie en zit midden in jouw ondernemersavontuur. Je bent trots, dapper, maar waarom wordt het je zo moeilijk gemaakt? In de nachten pieker je over je boekhouding, een aanslag van de Belastingdienst of nieuwe wetgeving. Heb je überhaupt wel overal aan gedacht? Je bent een expert, maar kan niet overal verstand van hebben.

Wat nou als jij je 100% kan focussen als ondernemer; focus op jouw klant, jouw service en dus de maximale potentie uit je bedrijf kan halen. Wat nou als je nooit meer voor onaangename verrassingen komt te staan. Dat er altijd iemand is die je influistert waar je allemaal aan moet denken.

Bij MijnZaak zijn we er van overtuigd dat ondernemers zich moeten kunnen focussen op hun onderneming voor een maximale impact op de wereld om hen heen. Maar, in een steeds veranderd ondernemersklimaat, is het moeilijk om alle "randzaken" op orde te hebben.

Daarom kun je voor een groot deel van je vragen over jouw organisatie kun je bij MijnZaak terecht. Dan hebben we het niet over de inkoop van producten en diensten die je bedrijf onderscheidend maken; zoals voor een kroegbaas de inkoop van wijn of bier. Want dat zijn onze zaken niet. Maar we kunnen je wel helpen om de beste energiedeal te regelen, de juiste subsidies aan te vragen of een partij te vinden die je boekhouding kan optimaliseren.

Ga samen met MijnZaak op een onbezorgde ondernemersreis waar jouw succes en geluk voorop staan.

MijnZaak - Zet jouw zaak op cruise control.

MijnZaak is onderdeel van De Zaak B.V. Al meer dan 23 jaar is De Zaak een begrip in ondernemend Nederland. Eerst als magazine, later als online uitgever van al het nieuws dat voor ondernemers belangrijk is.