Gratis 9 maanden #1 Tankpas MoveMove

Na afsluiten van MijnZaak kan direct de MoveMove tankpas aangevraagd worden

Gratis 9 maanden #1 Tankpas MoveMove

Wie is MoveMove


MultiTankcard is het platform waarop MoveMove is aangesloten. MultiTankcard autoriseert transacties op het gebied van mobiliteit voor zakelijke reizigers. Waar MultiTankcard zich richt op grotere bedrijven en leasemaatschappijen, is MoveMove er voor MKB en ZZP-ers.  

Waarom een Tankpas van MoveMove


Een overzichtelijke administratie en eenvoudig alle btw van je reiskosten terugvragen. Dat zijn de belangrijkste redenen voor het aanvragen van een tankpas. Met de MoveMove-tankpas betaal je bij álle tankstations in Nederland en bij meer dan 55.000 tankstations in het buitenland. Maar MoveMove is méér dan een tankpas. Naast tanken kan je ook gebruikmaken van OV, OV-fiets, straatparkeren, P+R parkeren, wasstraat en autovloeistoffen. Je betaalt bij ons alleen een vast laag bedrag per maand, zonder verrassingen achteraf. Rij je elektrisch of hybride? Met de MoveMove laadpas kan je overal in Nederland laden. Met de handige MoveMove-app zie je ook direct welke goedkope tankstations bij jou in de buurt liggen. Of start je direct een parkeeractie.

De exclusieve korting via MijnZaak


Je ontvangt de eerste 9 maanden volledig kosteloos. Hierna is het aan jou of de tankpas bevalt en je voor €6,95 de tankpas wilt behouden. Deze korting is enkel te verkrijgen in combinatie met een betaald MijnZaak abonnement v.a. €49,95 per maand