Welke juridische overeenkomsten moet ik als ondernemer op orde hebben?

Wat is de Juridische documenten scan?

Omdat je als ondernemer te maken hebt met allerlei verschillende partijen zoals klanten, leveranciers, personeel en concurrenten is het belangrijk de juiste documenten op orde te hebben. Denk aan Algemene Voorwaarden waarmee je duidelijkheid over zaken als betaaltermijnen, garantie, levertijden en aansprakelijkheid creëert. Of een privacy statement, waarmee je voldoet aan de AVG wet. Maar welke juridische documenten zijn voor jou belangrijk en welke overbodig? Start de Juridische documenten scan en ontvang een handig overzicht met alle documenten die relevant zijn voor je huidige situatie, inclusief extra informatie over deze documenten.

Wat regel je met de juridische documenten scan?  


Een goed begin is het halve werk
Een van de meest voorkomende juridische conflicten is een verschil in mening over de (onduidelijke) gemaakte afspraken. Met de juiste juridische documenten kun je gelukkig deze misstanden en juridische conflicten voorkomen.
 
Knippen en plakken
Het knippen en plakken van juridische teksten is uiteraard gratis, maar brengt grote risico´s met zich mee. Door niet alle bepalingen volledig te begrijpen of af te stemmen op jouw situatie, kan het voorkomen dat je juist onvoordelige bepalingen toevoegt, onnodige risico´s neemt of verminderde juridische dekking krijgt. Daarom zijn alle juridische documenten op MijnZaak opgesteld door een jurist en afgestemd op jouw situatie.