Maak in 5 minuten jouw huurovereenkomst

Dit document kost € 19 of 9 credits.
Bespaar met een abonnement.

Wat is een huurovereenkomst?

Een huurovereenkomst is een overeenkomst waarmee de bezitter van een bedrijfsruimte deze ruimte verhuurd aan een andere partij. De verhuurder is verplicht om de bedrijfsruimte beschikbaar te stellen aan de huurder en de huurder is verplicht om periodiek de huur te betalen. In de huurovereenkomst bepaal je onder mee de hoogte van de huur, de duur van het contract en natuurlijk om welke bedrijfsruimte het gaat.


Dit regel je allemaal met een huurovereenkomst

Huur

In de huurovereenkomst bepaal je de huurprijs voor het gebruik van de bedrijfsruimte. Ook wanneer je deze huurovereenkomst gebruikt binnen je eigen bedrijf, moet je een marktconforme huurprijs rekenen.

Duur

In de overeenkomst bepaal je voor welke periode de bedrijfsruimte verhuurd wordt. Dit kan voor een vooraf afgesproken periode zijn, of voor onbepaalde tijd.

Welke bedrijfsruimte

In de huurovereenkomst kun je precies aangeven welke bedrijfsruimte er verhuurd wordt, en om hoeveel vierkante meters het precies gaat.

Wie gingen je voor?

Ik heb info ontvangen over beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en heb naar aanleiding de verzekeringen afgesloten
Mayfield English
Ik heb het als heel positief ervaren. Ik heb contact gehad met Gerrits en Ebbers.
Diny Dekker
Partyplanner
Het is slim om te sparren met ervaren ondernemers. Zij weten hoe je een bedrijf winstgevend inricht. Het bespaart je een hoop geld en kopzorgen.
Ger Vogelaar
Vogelaars Participaties

Klaar om je huurovereenkomst te maken?

In een paar simpele stappen is je document gereed voor gebruik.