€100 Cashback bij een 3 jaar energie contact

Na afsluiten van MijnZaak kan direct de cashback aangevraagd worden

€100 Cashback bij een 3 jaar energie contact

Waarom een energiecontract via De Zaak?


1) Energie met voordeel

Onze onafhankelijke energie partner Minder.nl vergelijkt vrijblijvend alle grote energie leveranciers zonder gebruik te maken van een tussenpersoon. Hierdoor geniet jij van zeer scherpe actietarieven en exclusieve cashbacks. Doe er je voordeel mee!

2) Energie met belastingvoordeel

Gebruik jij jouw energie voor zakelijk gebruik? Dan mag je de BTW over jouw energiekosten aftrekken van jouw belasting. En dat scheelt jou toch weer 21% BTW. TIP: Dit geldt niet 

alleen voor kantoorpanden, maar ook als jij een kantoor aan huis hebt (mits je aan bepaalde voorwaarden van de Belastingdienst voldoet).

3) Energie met consumentenbescherming

Waarom zouden consumenten wel 2 weken bedenktijd krijgen en jij als ondernemer niet? Precies! Via onze onafhankelijke energie partner geniet jij wél van consumentenbescherming bij alle energie aanbieders. Geen addertjes onder het gras, geen uitzonderingen: Iedere energie aanbieder houdt zich aan deze voorwaarde.

De exclusieve korting via MijnZaak


Je ontvangt op elk 3 jaar contract €100 cashback. Dit bedrag wordt na het tonen van de eerste factuur en het doorgeven van je gegevens op jouw bankrekening terug overgemaakt. Dit is bovenop eventuele kortingen die via de energieleverancier worden doorberekend. De korting is te gebruiken in combinatie met een onbetaald of betaald MijnZaak abonnement.