Maak in minuten jouw Modelbrief: Vakantie tijdens coronatijd voor werknemers

Dit document kost € 9 of 4 credits.
Bespaar met een abonnement.

Wat is een Modelbrief: Vakantie tijdens coronatijd voor werknemers?

 Wil je je werknemers laten weten wat de huidige regels zijn vanuit de overheid en vanuit jouw bedrijf over vakanties in binnen- en buitenland? Dan is het verstandig om ze een brief te sturen met de voor hen geldende vakantieregels rondom het coronavirus. Deze brief schept duidelijkheid voor je werknemers en geeft ze inzicht in de mogelijke gevolgen van hun vakantie. 

Wat regel je allemaal met een modelbrief over vakantie tijdens coronatijd voor werknemers?

Informeren 


De reisadviezen, vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken hebben betrekking op de veiligheid, maatregelen en het eventueel sluiten van de grenzen van alle landen. Met deze modelbrief informeer jij je werknemers over de huidige reisadviezen en waar ze terecht kunnen voor meer informatie of vragen. 


De gevolgen bespreken 


In het geval dat de werknemer in quarantaine moet of niet terug kan keren van vakantie, kan dit gevolgen hebben voor zowel de werkgever als de werknemer. Wie draagt de verantwoordelijkheid voor deze zaken en wat zijn de gevolgen als de werknemer niet kan thuiswerken in deze situaties? 

Wie gingen je voor?

Ik heb info ontvangen over beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en heb naar aanleiding de verzekeringen afgesloten
Mayfield English
Ik heb het als heel positief ervaren. Ik heb contact gehad met Gerrits en Ebbers.
Diny Dekker
Partyplanner
Het is slim om te sparren met ervaren ondernemers. Zij weten hoe je een bedrijf winstgevend inricht. Het bespaart je een hoop geld en kopzorgen.
Ger Vogelaar
Vogelaars Participaties

Klaar om je Modelbrief: Vakantie tijdens coronatijd voor werknemers te maken?

In een paar simpele stappen is je document gereed voor gebruik.