Scherpste AOV premie zonder dure afsluitkosten

Nu met één jaar gratis MijnZaak abonnement

De scherpste premie, ruime dekking én geen afsluitkosten via De Zaak Verzekeringen

Wat verzeker je met een arbeidsongeschiktheids­verzekering?

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) verzeker je je inkomen tegen arbeidsongeschiktheid. Dus als je als ondernemer of zzp'er niet meer kunt werken door een ongeval of ziekte. Een AOV is dan wel zo prettig, want je bent zelf verantwoordelijk voor een financieel vangnet wanneer je zelf niet voor een inkomen kunt zorgen.
Wij vullen je inkomen aan, zodat jij je vaste lasten kunt blijven betalen. Bij iedere ondernemer past een andere AOV. Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jouw zelfstandig ondernemerschap?

1 jaar gratis MijnZaak Voordeel abonnement

Het is verplicht om een MijnZaak abonnement te hebben wanneer je de AOV verzekering via ons afsluit. De besparing op de AOV is in de meeste gevallen een stuk groter dan de kosten van het reguliere abonnement (€50 per jaar). Daarnaast bieden we het eerste jaar ons volledige MijnZaak Voordeel abonnement geheel gratis aan zonder verdere verplichtingen.

Om dit te activeren hoef je enkel hierboven aan te melden en je een gratis MijnZaak abonnement van één jaar. kan afsluiten Hierna ontvang je binnen 5 werkdagen de welkomstmail en inlogcodes voor MijnZaak en kan je alle kortingen gebruiken. Zonder tegenbericht zal jouw proefabonnement van MijnZaak Voordeel na 12 maanden worden omgezet in een jaarlidmaatschap van € 50 per jaar voor MijnZaak voordeel. Eén week voor het verstrijken van het proefabonnement ontvang je per e-mail een herinnering dat de verlenging er aan komt, en kun je zonder verdere opgave van reden opzeggen.