€150 - €225 exclusieve korting per jaar op de AOV premie van a.s.r.

Na afsluiten van MijnZaak kan direct met de exclusieve korting de besparing berekend worden

€150 - €225 exclusieve korting per jaar op de AOV premie van a.s.r.

Wat verzeker je met een arbeidsongeschiktheids­verzekering?

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) verzeker je je inkomen tegen arbeidsongeschiktheid. Dus als je als ondernemer of zzp'er niet meer kunt werken door een ongeval of ziekte. Een AOV is dan wel zo prettig, want je bent zelf verantwoordelijk voor een financieel vangnet wanneer je zelf niet voor een inkomen kunt zorgen.
Wij vullen je inkomen aan, zodat jij je vaste lasten kunt blijven betalen. Bij iedere ondernemer past een andere AOV. Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jouw zelfstandig ondernemerschap?

Korting in combinatie met lidmaatschap van De Zaak

Exclusief via De Zaak ontvang je een hoge korting op je maandelijkse premie. Gemiddeld is de korting €150 tot €225 per jaar! Via de online vergelijker kan je eenvoudig zelf vergelijken hoeveel jouw premie zou zijn met of zonder lidmaatschap van De Zaak, genaamd MijnZaak. Via dit lidmaatschap krijg je naast korting op je AOV ook korting op vele andere ondernemersdiensten als pensioen, boekhouding, tankpas, energiecontract én meer! Het MijnZaak kortingen lidmaatschap kost slechts €50 per jaar en is natuurlijk ook nog fiscaal aftrekbaar. Zet dat af tegen je jaarlijkse besparing op AOV alleen (€150 tot €225 per jaar) en je hebt je MijnZaak lidmaatschap al dubbel en dwars terug verdiend.

De AOV van a.s.r. krijgt 5 sterren door Moneyview

Vergelijker MoneyView geeft onze AOV en Flexibele AOV de hoogste score van vijf sterren in hun recente ProductRating in de categorie Voorwaarden. MoneyView is een onafhankelijk kennisinstituut dat financiële producten op prijs en voorwaarden waardeert. In de betreffende categorie komen we als enige met vijf sterren uit de bus in vergelijking met AOV’s van andere aanbieders. Beide AOV’s springen eruit om verschillende redenen.
Wat voor ons logisch is, blijkt bijzonder in de markt

  • Gunstige voorwaarden bij beroepsarbeidsongeschiktheid. We kijken bij beroepsarbeidsongeschiktheid bijvoorbeeld alleen naar jouw eigen beroep binnen jouw eigen onderneming. In geen geval verplichten we je om ander werk te accepteren.
  • Wil je een second opinion aanvragen? Dan mag je zelf kiezen voor een onafhankelijke expert zonder goedkeuring van ons vooraf.
  • Je hebt de mogelijkheid om te switchen van een AOV naar Flexibele AOV en andersom zonder gezondheidsverklaring, mits het verzekerde risico niet groter wordt. Als het verzekerde risico wel groter wordt, is er een gezondheidsverklaring nodig.
  • Verzekering van alle oorzaken van arbeidsongeschiktheid bij een voorlopige dekking. Sluit je tijdens de aanvraagprocedure een voorlopige dekking af? Dan ben je in die periode net zo goed verzekerd als wanneer de verzekering is gestart. Dus niet alleen voor arbeidsongeschiktheid als gevolg van een ongeval, maar ook als gevolg van een ziekte.