Maak in 5 minuten jouw algemene voorwaarden webwinkel

Dit document kost € 19 of 9 credits.
Bespaar met een abonnement.

Wat zijn webwinkelvoorwaarden?

De algemene voorwaarden van een webwinkel, ook wel webwinkelvoorwaarden, bevatten bepalingen die op elke overeenkomst van toepassing moeten zijn. Denk bijvoorbeeld aan bepalingen over de betalingstermijn, of over de mogelijkheid de overeenkomst te herroepen.


Dit regel je allemaal met een algemene voorwaarden webwinkel

Aansprakelijkheid

In de voorwaarden wordt in ieder geval bepaald dat je niet aansprakelijk bent voor indirecte schade, zoals bijvoorbeeld gemiste omzet. Daarnaast kun je je aansprakelijkheid verder beperken, als extra zekerheid voor jezelf.

Bedenktijd

Consumenten hebben het wettelijke recht om producten of diensten die ze online kopen, gedurende 14 dagen uit te proberen. In die periode mogen ze de overeenkomst kosteloos ontbinden. In de webwinkelvoorwaarden kun je de voorwaarden van dit recht verder vormgeven.

Kosten voor terugzending

We nemen op in je algemene voorwaarden of de klant de kosten voor het terugzenden van een product zelf betaalt, of dat jij deze kosten draagt.

Wie gingen je voor?

Ik heb info ontvangen over beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en heb naar aanleiding de verzekeringen afgesloten
Mayfield English
Ik heb het als heel positief ervaren. Ik heb contact gehad met Gerrits en Ebbers.
Diny Dekker
Partyplanner
Het is slim om te sparren met ervaren ondernemers. Zij weten hoe je een bedrijf winstgevend inricht. Het bespaart je een hoop geld en kopzorgen.
Ger Vogelaar
Vogelaars Participaties

Klaar om je algemene voorwaarden webwinkel te maken?

In een paar simpele stappen is je document gereed voor gebruik.