Aftrekpostenscan

Wat is de ZZP Aftrekposten Scan?

Aftrekposten verlagen je fiscale winst, waardoor je minder belasting betaalt. Dat kan dus zeer aantrekkelijk zijn voor jou als ondernemer. Maar welke aftrekposten je precies kunt toepassen bij je inkomstenbelasting aangifte is afhankelijk van je situatie, hoeveel je werkt en hoe groot je onderneming is. Door de vele verschillende voorwaarden, de jaarlijkse fiscale wijzigingen, zien veel ondernemers door de bomen het bos niet meer. Wil jij ook snel een overzicht ontvangen van de aftrekposten en toelages waarvoor jij in aanmerking komt? Start dan de ZZP Aftrekposten Scan.

Wat kan je verwachten van de ZZP Aftrekposten Scan?

 
Overzichtelijk en snel

In plaats van urenlang zoeken op het internet, wordt er op basis van een aantal korte vragen bepaald voor welke van de verschillende aftrekposten, toelages en fiscale regelingen je in aanmerking komt.

ZZP Aftrekposten rapport 

Je ontvangt een persoonlijke ZZP Aftrekposten rapport, na het maken van de scan. Hierin vind je uitgebreide uitleg over iedere aftrekpost, toelage en fiscale regeling en zie je of jij (op basis van je antwoorden) hiervoor in aanmerking komt bij je aankomende inkomstenbelasting aangifte.