Maak in minuten jouw Aanvulling op arbeidsovereenkomst voor thuiswerken en telewerken

Dit document kost € 15 of 6 credits.
Bespaar met een abonnement.

Wat is een Aanvulling op arbeidsovereenkomst voor thuiswerken en telewerken?

De meeste arbeidsovereenkomsten gaan uit van het werken op kantoor bij de werkgever in plaats van andere plekken, zoals vanuit huis. Als je personeel hebt dat structureel thuiswerkt, is het verstandig om meer te hebben dan alleen mondelinge afspraken. Met deze thuiswerk aanvulling van het arbeidscontract regel je alle zaken die komen kijken bij thuiswerken. Je vertelt de werknemer wat hij van jou als werkgever kan verwachten en ook wat jij van hem / haar verwacht. Denk hier bijvoorbeeld aan het creëren van een thuiswerkplek, veiligheid, aansprakelijkheid, verantwoordelijk, werktijden e.d. 

Wat is er belangrijk bij de Thuiswerk aanvulling van het arbeidscontract? 

Verantwoordelijkheid en de Arbowet

De werkplek van de werknemer is de verantwoordelijkheid van de werkgever. Het maakt hier niet uit of de werknemer op kantoor of vanuit huis werkt, de Arbowet en andere Arbowetgevingen zijn ook thuis van toepassing. Echter mag de werkgever ook eisen stellen aan de werkplek.

Let op: Aanvulling geen vervanging

Het huidige arbeidscontract met alle bepalingen blijft van kracht. Met de thuiswerk aanvulling  van het arbeidscontract enkel alle extra zaken geregeld voor het thuiswerken.

Wie gingen je voor?

Ik heb info ontvangen over beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en heb naar aanleiding de verzekeringen afgesloten
Mayfield English
Ik heb het als heel positief ervaren. Ik heb contact gehad met Gerrits en Ebbers.
Diny Dekker
Partyplanner
Het is slim om te sparren met ervaren ondernemers. Zij weten hoe je een bedrijf winstgevend inricht. Het bespaart je een hoop geld en kopzorgen.
Ger Vogelaar
Vogelaars Participaties

Klaar om je Aanvulling op arbeidsovereenkomst voor thuiswerken en telewerken te maken?

In een paar simpele stappen is je document gereed voor gebruik.