Maak in 15 minuten jouw aandeelhouders­overeenkomst

Dit document kost € 39 of 19 credits.
Bespaar met een abonnement.

Wat is een aandeelhoudersovereenkomst?

In een aandeelhoudersovereenkomst staan de afspraken tussen de aandeelhouders in een BV. In het contract leg je de afspraken vast over de besluitvorming en bescherming van aandeelhouders.
 
 De afspraken uit een aandeelhoudersovereenkomst zijn bindend voor de aandeelhouders, en gelden als aanvulling op de statuten van je BV. 

Dit regel je allemaal met een aandeelhouders­overeenkomst

Management
In de aandeelhoudersovereenkomst neem je op wie het dagelijkse management van het bedrijf zal uitvoeren. Ook bepaal je voor welke besluiten het management eerst goedkeuring van de aandeelhouders nodig heeft.
Besluitvorming in de AVA
In de aandeelhoudersvergadering (AVA) worden besluiten democratisch genomen. Sommige besluiten zijn echter zo belangrijk, dat er een grote meerderheid nodig is. In het contract bepaal je voor welke besluiten dit nodig is.
Aandeelhoudersbescherming
Dit zijn bepalingen waarmee je de belangen van bepaalde aandeelhouders specifiek kunt beschermen. Geen idee wat dit voor regelingen zijn? Geen zorgen, we leggen ze aan je uit zodat je zelf kunt bepalen of je ze wilt gebruiken.

Wie gingen je voor?

Ik heb info ontvangen over beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en heb naar aanleiding de verzekeringen afgesloten
Mayfield English
Ik heb het als heel positief ervaren. Ik heb contact gehad met Gerrits en Ebbers.
Diny Dekker
Partyplanner
Het is slim om te sparren met ervaren ondernemers. Zij weten hoe je een bedrijf winstgevend inricht. Het bespaart je een hoop geld en kopzorgen.
Ger Vogelaar
Vogelaars Participaties

In een paar simpele stappen is je document gereed voor gebruik.